Sugestie, Pomysły, Opinie

Chcielibyśmy poznać uwagi, opinie i sugestie naszych gości. Pomoże nam to lepiej dopasować się do Państwa potrzeb. Chętnie zapoznamy się z waszymi pomysłami a te ciekawsze postaramy się zrealizować.

Opinia została przesłana, dziękujemy, wkrótce pojawi się na naszej stronie.
  • Imię: Jadwiga, Data: 2012-01-30,
    Witam serdecznie! Bardzo ładna strona, w końcu można w prosty sposób znaleźć odpowiednie informacje na niej. Dobrze, że zachowali Państwo duże zdjęcia w tle, które były na starej stronie (podoba nam się z mężem to rozwiązanie). Serdecznie pozdrawiamy z Katowic, J. i M. Pietras.
  • Imię: Franciszka, Data: 2012-02-25,
    Byliśmy w Hotelu Cztery Pory Roku na Przyjęciu Weselnym Siostry, muszę przyznać ze miejsce jest bardzo urocze. Obsługa zdyscyplinowana i zawsze uśmiechnięta. Wszyscy bawili się bardzo dobrze a wszystko to zasługa Menagerki, kto organizował tam wesele to wie o co chodzi, urocza osoba. Pozdrawiam
  • Imię: Renata, Data: 2012-03-16,
    Jeśli chodzi o Panią Manager to zgadzam się w 100% , jest to naprawde niezwykle profesjonalna i miła osoba. Widać, że bardzo dobrze zna się na swojej pracy. Organizowałam w hotelu wesele i spędziłam tam miedzy innymi dzięki niej wspaniałe chwile. Polecam ;)
  • Imię: Robert, Data: 2012-03-18,
    Jadłem w restauracji przepyszne lody smażone, szkoda że nie ma ich w karcie. W ogóle pyszne jedzonko polecam.
  • Imię: Katarzyna, Data: 2012-03-22,
    Bardzo elegancki Hotel i miła obsługa. A jeśli chodzi o Panią Menager to miałam tylko kontakt telefoniczny, ale sprawiała wrażenie bardzo sympatycznej osoby. Polecam gorąco!
  • Imię: Małgorzata Kolasa - Manager , Data: 2012-03-26,
    Szanowni Państwo! W imieniu własnym jak i całej załogi hotelu bardzo dziękuję za miłe słowa i zachęcam Państwa do przesyłania również sugestii jak i pomysłów. Wszystkie bardzo chętnie przeanalizujemy i być może zrealizujemy. Serdecznie zapraszam.
  • Imię: wladyslaw, Data: 2012-11-08,
    Witam serdecznie!Byliśmy z kolega w Hotelu Cztery Pory Roku 4.11.12roku.hotel jest dardzo ladny!numera czyste na recepcji byla pekna mloda dziewczyna bardzo dobrze zna się na swojej pracy.sniadania byle bardzo smaczne!!!wladyslaw Ukraina Iwano-frankiwsk/polecam!
  • Imię: Andrzej , Data: 2012-12-28,
    Proponuje za hotelem zagospodarowanie trawnika np. w postaci parku z alejkami i drzewkami. Na pewno to miejsce przyciągnie jeszcze większą ilość klientów Pozdrawiam
  • Imię: Peter Smith UK, Data: 2013-01-12,
    Lovely people and excellent service, will be back for more relaxation and enjoyment soon
  • Imię: Joanna, Data: 2014-10-28,
    Fajnie by było gdyby restauracja miała przygotowaną ofertę (obiad lub kolacja) z okazji rocznicy ślubu. P.S. W pierwszą rocznicę ślubu byliśmy z mężem właśnie w restauracji Cztery pory Roku, gdzie rok wcześniej odbyło się nasze wesele. Dania kuchni 4 PR są bardzo smaczne !
  • Imię: kamila, Data: 2016-10-24,
    Składamy serdeczne podziękowania dla całego zespołu "Cztery Pory Roku" a także Pani Meneger za fantastycznie przygotowane nasze Przyjęcie. Wspaniała osoba, genialne podejście i cierpliwość co było bardzo potrzebne w naszym przypadku :) Pyszne jedzonko i piekny wystrój. Polecamy gorąco!